Rivning Köping

Arboga RivKonsult AB – För oss står kvalitet, kompetens och kompletta lösningar i fokus

Vi river allt, överallt

Arboga RivKonsult AB är en etablerad firma som arbetar omfattande med rivning och sanering av våra egna entreprenader, inom industri och offentliga byggnader. Med vårt arbete vänder vi oss till hela Mellansverige, bland annat Köping och dess omnejd. Vår rivningsfirma har stora resurser och strävar efter att hålla en personlig kontakt med våra kunder samt leverera kvalitativa arbeten. Till oss är både små och stora beställare välkomna, vårt mål är att kunna hjälpa alla på bästa sätt.

Om oss

Vi på Arboga RivKonsult AB har visionen att på ett lönsamt sätt kunna bedriva vår verksamhet så att den är trygg för både medarbetare och våra kunder. Målet är att företaget ska utvecklas i den takt som är möjlig parallellt med att vi fortsätter vara en trygg och pålitlig partner. Vi vill hålla våra anställda och eventuella underentreprenörer engagerade i sin del av respektive projekt samt den gemensamma arbetsmiljön.

Rivning Köping

Policy

Vi har utarbetat ett system som ansluter till ISO9001, ISO14001 samt AFS2001:1 arbetsmiljö. Som företag arbetar vi aktivt för att upprätthålla en god miljö- och kvalitetspolicy.

Små & stora uppdrag

Inom branschen tar vi oss an såväl små som stora uppdrag. Alla som behöver hjälp med rivning av olika slag är varmt välkomna att kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig.

Rivning Köping

Vad vi erbjuder för tjänster

I vårt arbete fokuserar vi huvudsakligen på rivningsarbeten och sanering men vi erbjuder även andra tjänster, bland annat transporter och lansning. Tack vare vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda effektiv service, snabba leveranser och kompletta helhetslösningar. Allt arbete sker utifrån dina önskemål och behov.

Rivning

När det kommer till rivning arbetar vi omfattande. Av oss kan du få hjälp med rivning, selektiv rivning och demontering samt tung maskinrivning. All rivning sker på ett säkert och miljövänligt sätt.

Kontakta oss

Oavsett om du har några frågor, önskar en offert eller vill anlita oss är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Arboga RivKonsult AB

LÅNGHÄLL 713, 732 97 Arboga

076 - 23 63 947

p.lowenhamn@rivkonsult.se

Rivning Köping

Till oss återkommer ofta nöjda kunder. Dessutom väljer allt fler att anlita oss för diverse arbeten. Vi är din trygga partner inom rivning. Med arbetet utgår vi från Arboga men vi arbetar i hela Mellansverige, bland annat i Köping.

Rivning Köping